غذاهای محلی میراث گذشتگان هستن که باید آن را سینه به سینه به نسل های بعد منتقل کنیم تا فرهنگ کشورمان از یاد ها نرود. چون غذا هم جزء میراث و تمدن یک کشور به حساب می آید

مرصع پلو

  • مرغ کامل :  1 عدد
  • پیاز :  2 عدد متوسط
  • زعفران :   1/3 ق چ
  • مغز گرد :  1/2 لیوان
  • خلال پسته :  1/2 لیوان
  • خلال بادام:   1/2 لیوان
  •  خلال پوست پرتقال یا نارنج :   1/3 لیوان
  •  کشمش :  1 لیوان
  • زرشک :  1 لیوان
  • زردچوبه :  1/2 ق چ
  • نمک :  به میزان لازم
  • شکر  در صورت نیاز:به میزان لازم

 

مرصع-پلو-با-مرغ


آشپزی   ,لیوان , 1 ,میزان ,عدد ,لازم ,  1 ,1 2 ,   1 ,2 لیوان ,میزان لازممنبع

آموزش سه دستور غذای معروف ایرانی

سه دستور متفاوت از سه غذای مختلف

طرز تهیه 2 نوع آش و سلاد شیرازی

طرز تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه مرصع پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زاگرس چت Meysansmoke بهترین متخصص ارتودنسی ، دکتر فرهاد صدرالدینی لطیفه اینجا همه چی هست iranreportaj بیستون کوه پخش كاغذ ديواري فروش تردمیل ارزان restoorandar