غذاهای محلی میراث گذشتگان هستن که باید آن را سینه به سینه به نسل های بعد منتقل کنیم تا فرهنگ کشورمان از یاد ها نرود. چون غذا هم جزء میراث و تمدن یک کشور به حساب می آید

مرصع پلو

  • مرغ کامل :  1 عدد
  • پیاز :  2 عدد متوسط
  • زعفران :   1/3 ق چ
  • مغز گرد :  1/2 لیوان
  • خلال پسته :  1/2 لیوان
  • خلال بادام:   1/2 لیوان
  •  خلال پوست پرتقال یا نارنج :   1/3 لیوان
  •  کشمش :  1 لیوان
  • زرشک :  1 لیوان
  • زردچوبه :  1/2 ق چ
  • نمک :  به میزان لازم
  • شکر  در صورت نیاز:به میزان لازم

 

مرصع-پلو-با-مرغ


آشپزی   ,لیوان , 1 ,میزان ,عدد ,لازم ,  1 ,1 2 ,   1 ,2 لیوان ,میزان لازممنبع

آموزش سه دستور غذای معروف ایرانی

سه دستور متفاوت از سه غذای مختلف

طرز تهیه 2 نوع آش و سلاد شیرازی

طرز تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه مرصع پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش آنلاین پارکت لمینت ارزان فروشگاه فخیمی تبریز،بازار مرکزی ابزار،پلاک 31 ؛؛04132816116 وبلاگ جامع پزشکی و سلامت انواع دستگاه آسیاب توس شکن خراسان آموزش تجوید لوازم جانبی برای لوازم تصویری اینجا همه چی هست آموزش خیاطی مبتدی دلبر کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ارزان شاپ