انواع خوراک‌های پلویی در ایران 

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است.

آموزش طبخ “مرصع پلو” :


مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو


مرغ کامل : 1 عدد
پیاز : 2 عدد متوسط
زعفران : 1/3 ق چ
مغز گرد : 1/2 لیوان
خلال پسته : 1/2 لیوان
خلال بادام: 1/2 لیوان
خلال پوست پرتقال یا نارنج : 1/3 لیوان
کشمش : 1 لیوان
زرشک : 1 لیوان
زردچوبه : 1/2 ق چ
نمک : به میزان لازم
شکر در صورت نیاز:به میزان لازم

 

مرصع پلو


آشپزی پلو ,استانهای ,برنج ,لیوانخلال ,شمالی ,محدود ,1 2 ,به استانهای ,2 لیوانخلال ,استانهای شمالی ,به میزان ,استانهای شمالی ایرانمنبع

آموزش سه دستور غذای معروف ایرانی

سه دستور متفاوت از سه غذای مختلف

طرز تهیه 2 نوع آش و سلاد شیرازی

طرز تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه مرصع پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل تجهیزات آشپزخانه صنعتی اطلاعات عمومی با مزه ها سبز لند چاپ پوستر دیواری با کیفیت رستا دانلود آل سینگ لاکچری ترین رستوران اصفهان ادبی