مواد لازم :
نخود سبز : ۱ پیمانه
سینه مرغ : حدود۲۵۰ گرم
فلفل های دلمه ای رنگی نگینی : ۱ عدد
سیر خرد شده : ۵ حبه
قارچ تفت داده شده : ۱ پیمانه
کنسرو ذرت : ۱ پیمانه
برنج آبکش : ۴ پیمانه
آویشن یا ادویه کاری : به میزان لازم
نمک، فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم
آشپزی
۱ ,میزان ,شده ,پیمانهآویشن ,ادویه ,پیمانهکنسرو ,به میزان ,پیمانهآویشن یا ,یا ادویه ,ادویه کاری ,کاری بهمنبع
آموزش سه دستور غذای معروف ایرانی
سه دستور متفاوت از سه غذای مختلف
طرز تهیه 2 نوع آش و سلاد شیرازی
طرز تهیه 3 نوع غذای محلی
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی
طرز تهیه کباب شیشلیک
طرز تهیه مرصع پلو