شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.

 

مواد لازم

خامه قنادی آماده : 1 بسته

خمیر هزار لایه آماده : 1 بسته

پودر قند : برای تزیین


آشپزی شیرینی ,پودر ,خمیر ,لایه ,قند ,بسته ,و یا ,1 بسته ,پودر قند ,می شود ,آماده 1منبع

آموزش سه دستور غذای معروف ایرانی

سه دستور متفاوت از سه غذای مختلف

طرز تهیه 2 نوع آش و سلاد شیرازی

طرز تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه مرصع پلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

چنل گروپ | معرفی شبکه های اجتماعی management24 اجناس فوق العاده هر چی که بخوای بلاگ و روزمره ها خرید آپارتمان در اندیشه فیروزه | زمرد | یاقوت مشاور شهر ارومیه هیوا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. logo design